torsdag 28. juni 2012
Curry
Dette er for så vidt ikkje ei oppskrift, sidan eg brukar saus frå glas. Litt av grunnen til det er at det er frykteleg mange ingrediensar om ein skal lage curry frå byrjinga. Og så er jo glas lettvint:)
Til 1 porsjon treng ein;
200-250 g kjøt (t.d. kylling, lam, svin), i strimlar
olje
1 glas currysaus
1 1/2 dl ris (jasmin eller basmati)
naanbrød
Brun kjøtet først til det er jamt steikt i litt olje. Eg brukte ein type Rogaan Josh saus på glas som har krydderblanding separat i lôket. Då surrar ein kjøtet nokre minutt i krydderblandinga før ein har sausen over og let det putre i nokre minutt.
Kok risen etter instruksane på pakken. Varm naanbrødet
Server curry'en på ris og med naanbrød.
Vel bekome!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar